Kanskje du er en grunder og har en ide. Men hvem vil hjelpe deg med penger til å sette ideene dine ut i livet. Det er ikke lett å ha ideer og få satt dem ut i livet. Ofte er det slik at de som er kreative og får ideer, som regel mangler penger til sette disse ut i livet. Samtidig er det slik at de som har penger ofte ikke har den kreative og iderike personligheten. Men når disse treffes blir det bra.

 

Da kan det være godt med et lån. Når det er så lett å få lån, både søkeprosess og bevilgningsprosessen som ligger på alle långiveres hjemmesider, blir det enkelt og raskt. Så håper man da at det man har funnet på skal bli så populært at man kan sette det ut i livet. Et lån kan gi det store fordeler. Du kan tjene så mye penger at du kan tilbakebetale lånet med, nesten, en gang. Man glemmer at det finnes en tommelfingerregel som sier at det tar 3-5 år å få etablert et firma og få det til å gå med overskudd. Selv de som etablerte Apple og Microsoft brukte mange år før det ble de resultatene vi ser i dag. Det har man lett for å glemme i etterkant. Da ser man bare på resultatene.

Man trengte mindre penger før for å starte en bedrift eller for å kjøpe en bygning. Det var høy inflasjon den gangen. Men det glemmer man når man ser på dette i etterkant. Men lån trenger man i dag, selv om alt er så teknisk. Man trenger råvarer for å sette ting sammen eller bygge det. Ofte tar prosessene lang tid. Ting tar tid. Og rentene på lån sover ikke, det kan du være sikker på. Rentene får du ikke gjort noe med. De skal långiverne ha. Avdrag kan de alltid være villig til å diskutere. Husk å leve slik at du kan smile og le, og at du ser positivt på fremtiden.